Visie

De echtparen Willem & Martha Plaizier en Iwan & Rebekka Sahertian hebben in Rotterdam nauw samengewerkt. Zomer 2016 leken hun wegen te scheiden toen Willem en Martha twee gemeentes gingen leiden in het Groene Hart van Nederland.

November 2017 sprak Iwan in gemeente De Weg en sprong de vonk opnieuw over; ‘Wat als we samen een kerk pionieren die draait om aanbidding?’

Een ‘goed idee’ leek steeds meer een ‘Gods idee’ te worden toen het verder uitgewerkt werd. Het was ons gezamenlijk verlangen om een plek te creëren waar de Heer Jezus machtig aanbeden wordt! Op zondag 9 september 2018 zijn we van start gegaan.

Willem en Martha hebben de leiding van Worship Church inmiddels volledig aan Iwan en Rebekka overgedragen. Samen met een mooi team om Iwan en Rebekka heen, wil Worship Church in heel Nederland samenkomsten faciliteren:

– Waar gelovigen vanuit het hele land en verschillende richtingen bij elkaar kunnen komen voor die Ene Naam: de Naam van Jezus!

– Waar aanbidding niet alleen een voorbereiding is op de preek, maar waar ook het Woord ons opnieuw in aanbidding brengt.

– Waar de Heilige Geest vrij kan bewegen en de duisternis (zoals ziekte, depressie, angst) moet wijken voor Gods oogverblindend licht!