Hoe het begon

De echtparen Willem & Martha en Iwan & Rebekka hebben in Rotterdam nauw samengewerkt. Zomer 2016 leken hun wegen te scheiden toen Willem en Martha twee gemeentes gingen leiden in het Groene Hart van Nederland.

November 2017 sprak Iwan in gemeente De Weg en sprong de vonk opnieuw over. ‘Wat als we samen een kerk pionieren die draait om aanbidding?’

Een ‘goed idee’ leek steeds meer een ‘God idee’ te worden toen het verder uitgewerkt werd. Ons gezamenlijk verlangen is een plek creëren waar de Heer Jezus machtig aanbeden wordt! Ons verlangen is een samenkomst:

  • Waar gelovigen vanuit het hele land en verschillende richtingen bij elkaar kunnen komen voor die Ene Naam: de Naam van Jezus!
  • Waar aanbidding niet alleen een voorbereiding is op de preek, maar waar ook de preek ons opnieuw in aanbidding brengt.
  • Waar de Heilige Geest vrij kan bewegen en de duisternis (zoals ziekte, depressie, angst) moet wijken voor Gods oogverblindend licht!

Op zondag 9 september 2018 zijn we van start gegaan met een wekelijkse samenkomst. Omdat na dit mooie eerste jaar bleek dat onze financiën het niet toe lieten om nog een jaar wekelijkse worshipdiensten te verzorgen, zijn we vanaf zondag oktober 13 oktober 2019 verder gegaan met een maandelijkse samenkomst in Bodegraven

Daarnaast willen we het land doortrekken en op uitnodiging aanbiddings-diensten verzorgen op diverse locaties.