Iwan en Rebekka Sahertian, voorgangers van Worship Church

Iwan en Rebekka - Pastors Worship Church
WorshipChurch
07-11-2022

Het begin van Worship Church

De echtparen Willem & Martha Plaizier en Iwan & Rebekka Sahertian hebben in Rotterdam nauw samengewerkt. Zomer 2016 leken hun wegen te scheiden toen Willem en Martha twee gemeentes gingen leiden in het Groene Hart van Nederland. November 2017 sprak Iwan in gemeente De Weg en sprong de vonk opnieuw over; ‘Wat als we samen een kerk pionieren die draait om aanbidding?’

Een ‘goed idee’ leek steeds meer een ‘Gods idee’ te worden toen het verder uitgewerkt werd. Het was ons gezamenlijk verlangen om een plek te creëren waar de Heer Jezus machtig aanbeden wordt! Op zondag 9 september 2018 zijn we van start gegaan.

Een rondreizende kerk

Sinds de start van Worship Church zijn er verschillende locaties geweest waar onze samenkomsten werden gehouden. Zo bleven we een aantal maanden op de ene locaties, en zijn we later voor een aantal maanden weer bij een andere locatie terecht gekomen. Tijdens deze periode kwam er een verlangen op voor een rondreizende kerk.

In 2022 kreeg heel Nederland helaas te maken met het Coronavirus, om die reden werden ook de diensten van Worship Church tijdelijk gestopt. Tijdens de coronapandemie heeft Iwan Sahertian veel last gekregen van het virus en is uiteindelijk terechtgekomen in het ziekenhuis. Hier is hij in een comateuze toestand gebracht en heeft tijdens zijn comateuze toestand een ontmoeting gehad met God.

Toen Iwan weer naar huis mocht kwam er een verlangen op om te vertellen over datgene wat hij heeft mee gemaakt met God. Hier is uiteindelijk het idee voor De Kist Vol Dromen Tour ´22 uit ontstaan.

Leiding van Worship Church overgedragen

Willem en Martha hebben de leiding van Worship Church overgedragen aan Iwan en Rebekka. Zo is de Kist Vol Dromen Tour onder de vlag van Worship Church georganiseerd.

Na de Kist Vol Dromen Tour is er besloten om in 2023 weer bijeenkomsten te organiseren vanuit Worship Church, maar dit keer écht als een rondreizende kerk. Iwan en Rebekka hebben de leiding over Worship Church en organiseren samen met het team van Worship Church door geheel Nederland nu bijeenkomsten.

Ben je benieuwd wanneer Worship Church bij jou in de buurt is? Bekijk dan onze kalender.