Voorgangers

Willem Plaizier

Lead Pastor

Een gepassioneerd prediker en sterke leider met scherp onderscheidingsvermogen. Leiderschap is voor hem andere leiders vrij te kunnen zetten. Erkend voorganger bij de VPE, heeft een sociale opleiding, een hart voor reizen, passie voor culturen en kan over elk onderwerp wel een feitje uit zijn mouw schudden.

Iwan Sahertian

Worship Pastor

Een welbespraakte harmonizer, maar geestelijk zo scherp als een zwaard! Begenadigd muzikant die zijn sporen verdient heeft in zowel de christelijke als niet-christelijke muziek-scene. Een verteller, bemoediger, netwerker én een hele goede kok!

Bestuur

Erwin Veenboer

Secretaris

Een vasthoudende bouwer en een pilaar in Gods huis. Naast zijn eigen bedrijf ‘het verkeerscollege’ is hij in de afgelopen 15 jaar betrokken geweest bij twee verschillende church-plants. En natuurlijk vader van drie geweldige kinderen!

Teus Schreurs

Penningmeester

Een stabiele factor met een dienend hart en scherp oog voor cijfers! Directeur van Spatha Advies, een bruggenbouwer over kerkmuren heen; Bestuurslid bij o.a. de Businessclub Reformatorische Omroep en gemeente De Weg.  Bovendien een bescheiden bassist met een hart voor aanbidding!

Staf

Martha Plaizier

Een expressieve aanbidder, vurig spreekster en toegewijde moeder. Heeft altijd meer ideeën dan ze uit kan voeren. Zeven jaar ervaring als planner en teamleider bij Bijbelschool Kingdom Life College maar geniet nu het meest van eenvoudig de Bijbel lezen met net- of niet-gelovigen.

Rebekka Sahertian

De zingende engel naast Iwan. Soms een stille kracht op achtergrond, maar voor wie durft heeft ze wijze adviezen en luisterend oor. Zachtmoedig, geduldig en met oog voor jonge gelovigen en kwetsbare mensen.

Frans van Dam

Grafisch ontwerper, spreker en leider in de dop! Heeft een passie voor pionieren. Altijd beschikbaar om met je out-of-the-box te denken. Werkt het liefst met één been binnen en één been buiten de kerk. Een sterke ondersteuner in het team en op veel vlakken een rechterhand voor Willem.

Patricia Veenboer

Zachtmoedige strijdster en vrouw van geloof. Gaat bij iedereen uit van het beste. Even bescheiden als sensitief, een biddende moeder die veel meer wijsheid op haar lippen heeft dan ze zelf beseft!